Povej svojo zgodbo ...

Moja strast – ilustracija. Tehnika akril v kombinaciji s tušem na papirju. Navihani liustrativni liki, od živalskih do človeških.

“Ovca z Maharovca”

Poletje na deželi

 

 

Puhasta, navihana ovca Iva, bela ovca, velikokrat umazano bela. Rada poskakuje z ostalimi ovčicami na svojem prostranem pašniku na  dolenjski ravnini imenovani Maharovec. Velikokrat se čudi, skoraj vsak dan opazi kaj novega. Celo leto neutrudno počiva in hrustlja regratove lučke. Ne mara česanja …“Muc Pinki ”

Hišni muc

 

 

Hišni muc Pinki. Bel muc, z roza smrčkom in roza ušesi. Neprestano je lačen in to da vsem dobro vedeti. Obožuje sveže mleto meso iz mesnice. Ne mara česanja, vendar se zelo rad crklja. Ponoči se potepa naokoli, čez dan veliko spi. Je veliki lovec. Ima že veliko trofej: miške, ptičke, netopirje in polhe, tudi kakšna muha bi se našla. Rad opazuje mravlje pri delu …


Tematske razglednice ...

Ilustrirane pisemske kartice za najmlajše in najstarejše, z nagajivimi karakternimi liki.

 

Kartice, ki so izgubile svoj pomen. Danes si pošiljamo sporočila po spletni pošti, telefonu, po klasični pošti le izjemoma. Iz ilustracij ustvarjam kartice, ki so osebne in prijazne za prejemnika.

 

Želim si, da bi jih hranili v svojem predalu, polici ali svoji škatli s spomini.